Разгадаваме човек по позата му на сън:1) Ако лежите така в

...
Разгадаваме човек по позата му на сън:1) Ако лежите така в
Коментари Харесай

Кажи как спиш и ще ти кажа кой си

 пози-за-сън

Разгадаваме човек по позата му на сън:

1) Ако лежите по този начин в леглото, самоуверено може да се каже, че сте душата на компанията. Не е мъчно да ви видят с необятна усмивка даже в най-мътната заран, а с цел да ви обиди човек, несъмнено би трябвало да се постарае. Какво ще стане на следващия ден не е значимо въобще, бъдещето не ви тормози и към всяка смяна в живота привиквате изумително бързо.

2) Ако вашата обичана поза за сън е зародиш, то вие сте креативна и ранима душа, която се нуждае от отбрана и състрадание. Такива хора не разкриват изцяло своите гении.

Ще се чувствате щастливи, в случай че насочите качествата си в вярната посока, да вземем за пример пробвайте да рисувате измежду природата или да се занимавате с танци. В случай, че вашата половинка стартира да спи в поза ембрион, намалете напрежението върху него. А в случай че в сходна поза обича да дреме котката ви, всичко е наред.

3) Хората, които спят по стомах, протягайки тялото си като звезда, по природа са водачи. Ако спите по този начин, то спонтанността не е линия на вашия темперамент. Вие постоянно планирате авансово, обичате порядъка и организираността както у дома, по този начин и на работа. А вашата отговорност и импулсивност се отразяват благотворно на кариерното и личностно развиване.

4) Казват, че по тил спят кралете. Ако спите по този начин, най-вероятно във вените ви тече кралска кръв Тази поза свидетелства за това, че сте върл оптимист и просто жизнеспособен човек. Вие сте праволинейни и разумни, казвате истината право в очите. За фамилията и приятелите сте опора и душата на компанията.

5) Ако спите в поза спокойно, това приказва, че сте претенциозен и недопечен човек. Поставяте пред себе си цели и непреклонно ги преследвате, а вашата придирчивост към себе си е основният асистент за достиженията ви.

6) За феновете на спането в поза чапла е присъща непредсказуемост. Не може да изкарате и ден без да намерите някое премеждие.  И настроението ви се сменя с поразителна скорост, което постоянно шокира вашите близки и родственици.

Промяната от бяла и пухкава овчица до рисков див звяр и противоположното се случва извънредно бързо и непринудено. Но пък вие сте деликатни в работата и фамилния живот и обичате, когато във всичко има непоклатимост.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР